Exclusive Real Estate
Minőség és Kényelem
Belgium Deutsch English Español Finnish Français Magyarul Netherland Norsk Polski Sweden Русский Қазақша العربية 中國
Telekméret:
690000 m2
Balatontól:
0 km, 0 min.
Hévízi tófürdőtől:
14.3 km, 20 min.
Energia osztály:
Energia osztály

Közvetlen Balaton-parti, 18-lyukú golfpálya (amelyből 9 már elkészült és üzemel) eladó. A területen további ingatlanfejlesztések lehetségesek, pl. kikötő építése a vízparti részen. Festői környezetben, gyönyörű balatoni panoráma nyílik a golfpályáról. Kiváló befektetési lehetőség!

A golfpálya területe a stranddal együtt megközelítőleg 69 hektár, a KUNÉP-épület még további 1 hektár területű. A golfpálya és az üdülőházas terület is több, külön helyrajzi számmal rendelkező területből áll.
A teljes ingatlan területének 10%-nyi része építhető be. A különböző területek beépíthetősége változó. A kisházas üdülőterületre további 48 ház építése engedélyezett, az épületek darabszámára vonatkozóan azonban nincs előírás, a beépítési % az irányadó. Jelenleg csak annyi ház építhető a területre, ahányra jogerős építési engedély van. A településrendezési terv módosításával más területre és több épület is építhető.
A most hatályos állapot szerint a kisházak területén 10% a beépíthetőség, míg a KUNÉP és a klubház területén 15%. A golfpálya területe jelenleg nem beépíthető.
(Az elérhető reális beépíthetőség rendezési terv módosítással a következő: kisházak területén 20%, a KUNÉP és a klubházas területen 30%, a golfpálya területén mindössze 1%.)


4 + 8 =
2 392 000 000 Ft
HTML PDF
Kód: 4024

Üzleti ajánlat    Panorámás, Balatoni ingatlan, Üzleti lehetőségek, Diszkrét ingatlan. Balatoni golfpálya eladó közvetlenül a Balaton partján!

Hasonló ingatlanok ebben a kategóriában

A festői szépségű Balaton-felvidéken egyedülálló borkúria eladó !
2 024 000 000 Ft
Kód:4035
 
Telekméret:100000 m2
Szobák:9
A festői szépségű Balaton-felvidéken egyedülálló borkúria eladó !
Bővebben
Felhasználási Feltételek  |  Adatvédelmi nyilatkozat©2021 Copyright by
Moksaphoto