Exclusive Real Estate

Exclusive Immobilien
H-8380 Hévíz, Jókai str. 16.
Tel.: (+36) 83 540 444
Mobile: (+36) 30 246 0032
Mobile: (+36) 30 216 2474
Email: exclusive@hevizimmo.com

44059  Üzleti ajánlat    Panorámás, Balatoni ingatlan, Üzleti lehetőségek.

44059
SIÓFOK MELLETTI PANORÁMÁS LOVASMAJOR, DÉLI PART

A siófoki pezsgő, turisztikai központtól pár kilométerre található egy rejtett, erdővel és dombokkal körülölelt több mint 7000nm-es birtok.
Az uradalom közepén, a dombtetőre épült a háromszintes, körpanorámás kastélyszerű Lovas major.
A közvetlenül mellette található halastó saját természetes forrásból táplálkozik, mely ideális lakóhelyéül szolgál a tóban élő halaknak.
A birtok teljes mértékben önellátó, saját transzformátorral, kúttal, víztisztító berendezéssel és szennyvíztisztítóval is rendelkezik.
A tornyos, körpanorámás otthon több generáció lakhatására, de akár exkluzív hotelként, vadász kastélyszállóként történő hasznosításra is kiválóan alkalmas. Jelenleg az épület egy része lakott, a többi szerkezetkész állapotban várja új tulajdonosát: wellness részleg (medencével és szaunával), mozi szoba, edzőterem, kialakítható 12-15 hálószoba.
A fűtésről egy a központi fűtésrendszerre kötött gyönyörű cserépkályha gondoskodik, amelyet kiegészít egy napenergiát hasznosító szolár park is, amely külön megállapodás tárgyát képezi.
Ez a szolár park nemcsak az ingatlan energia szükségleteit fedezi, hanem a Siófok egy részének áramellátását is biztosítja, de ezt zajtalanul hajtja végre, a 12,5 KW-os teljesítményével.
A birtokon fedett szénatároló, gazdasági épület, a takarmány tárolására alkalmas lovarda található és több körbekerített kifutó a lovak részére, továbbá különálló épületben elhelyezkedő két apartman is a személyzet rendelkezésére áll. A Lovas major körül további földterületek megvásárlására is van lehetőség.
Irányár: 2,5 millió EUR