Exclusive Real Estate
Minőség és Kényelem
Belgium Deutsch English Español Finnish Français Magyarul Netherland Norsk Polski Sweden Русский Қазақша العربية 中國
Hasznos alap:
490 m2
Telekméret:
1500 m2
Szobák:
3
Fürdőszobák:
3
Nappali:
1
Konyha:
1
Tároló:
3
Emelet:
1
Balatontól:
10 km, 12 min.
Hévízi tófürdőtől:
10 km, 12 min.
Energia osztály:
Energia osztály

Zala Springs Golf Resort luxus villák
Demeter Nóra, a villa építésze az Egyesült Államokban született és nőtt fel. Építészmérnöki diplomáját és mesterdiplomáját az Egyesült Államokban a Berkeley és a Yale Egyetem. szerezte.
1993 óta dolgozik Magyarországon, kezdve a brit Fitzroy-Robinson International gyakorlaton, majd 1998-ban Zoboki Gábor alapító partnere lett a Zoboki-Demeter and Associates megalakításakor.
A társaság legjelentősebb projektje, a budapesti Művészetek Palotája a régió egyik vezető előadóművészeti létesítményévé vált.
Nora Demeter 2014-ben alapította saját vállalkozását, a Demeter Design Stúdiót. A Demeter Design Stúdió egy építészeti vállalat, amelynek nemzetközi tapasztalata van, a nagy épületektől kezdve az egyedi belső terekig. Nagy hangsúlyt fektet a tervezés minőségére, elegáns, mégis dinamikus megoldásokat nyújt, amelyek az egyedi igényeket is figyelembe veszik a teljes tervezési folyamat során.
Elhelyezkedés
Zala Springs Európa egyik vezető golfpályája, amely Magyarországon, a varázslatos zalai térségben terül el a Balaton közelében. A táj adottsága és a világszínvonalú golfélmény a kontinens egyik legjelentősebb golfcélpontjává teszi. Zala Springs számos lehetőséggel és kínálattal rendelkezik, amelyek felülmúlják a golfélményt. A csúcskategóriás étteremmel rendelkező klubház, illetve a spa tovább fokozza a golfozás élményét.
A klubház felé néző, szelíd dombon elhelyezkedő villa előnyös kilátást nyújt a tájra, miközben az ingatlan a 18-as pálya mellett helyezkedi el. A villát úgy tervezték, hogy egy ikonikus kortárs építészeti alkotás jelezze identitását a festői tájon. Ugyanakkor nagy figyelmet fordítottak a csúcskategóriás belső terekre és ezek minőségére.
A villát egy pazar otthonnak tervezték, ami különféle tereket kínál és azon belül is nagy hangsúlyt fektet a beáramló fény minőségére. Az épületnek három fő szférája van: egy központi tér, ahol kialakításra kerül a nappali és a hozzá tartozó amerikai konyha. A központi területből balra haladva érkezünk második szárnyra, ahol az étkező és egy klubterem valamit az épülethez tartozó szolgáltatói helyiségek kaptak helyet. Az ingatlan harmadik részében található az egy hálószobás lakosztály és két vendégszoba külön fürdőszobával. A golfpályára nyíló kilátással a terasz és a medence közvetlen szomszédságában a saját kis wellness-egységen belül egy privát szauna és egy panorámás medence került kialakításra.
A fenséges légies tető olyan érzést ébreszt, mintha az egész épület a golfpálya felett lebegne, ahol az alsó egységekben a zöld tetők egy a tájjal összefüggő képet alkotnak. A kültéri élettereket a pergola és csúsztatható árnyékoló technika védi a hőtől.
A medence egy természetes lábazaton helyezkedik el, a pálya felett lebeg
A tervet elegáns, racionális elrendezésként fogalmazták meg, nemes terekkel és a golfpálya és a táj felé mutató változatos kilátások által keltett nagyszerűség érzésével párosulva. A természetes anyagok használata elmosódott határokat tesz lehetővé a belső és a külső között.
A ház nagyszerű közös helyiségeket kínál, miközben lehetővé teszi a magánszobák különállónak tűnését. A villa kényelmes lehet egy vagy két utas számára, miközben kényelmes belső teret kínál akár 8 fő számára.
A bejárat mind elegáns és diszkrét is ami lehetővé teszi a főút vizuális elválasztását. Erős vizuális tengely vonzza a látogatót a főbejárat felé, ahol az épületet lágy táj veszi körül, valamint a villa mentén lévő medencében megláthatjuk az épületet visszatükröződni. / bejárat melletti sekély víz visszatükröződést mutat.
Belépéskor a fenséges tető a repülés érzetét kelti a térbe és a tájba egyaránt. A ház szintjei lehetővé teszik a bejárat, a konyha és az étkezés, valamint a nappali elkülönítését. A fa mennyezet impozáns, mégis elegáns, ami összekapcsolja a villa enteriőjét és a külsőjét.
A fa mennyezet erős kapcsolatot kínál a nappali és a ház fő közös helyiségei között. A nappaliból panorámás kilátás nyílik a külső oldalra, a kandalló kőburkolatú falaira és a végfalakra, a felső ablakokon keresztül folyamatos szűrt fényt áramlik be. A tér egyszerre tágas és meghitt.
A szomszédos nappali terasza a külső étkezőhöz és egy medenchez kapcsolódik.
A változatos külső árnyékoló rendszerek lehetővé teszik egy külső nappali kialakítását, ami széltől és naptól is védett.
A kőpadló használatával a külső és belső küszöb egybeolvad.
A fő nappali tértől való kis elkülönítésként egy kis klubhelyiséget alakítottak ki, amely opcionális vendégtérként is szolgálhat. Ez a tér egyfajta meghittséget kínál a csendesebb beszélgetésekhez, ami közvetlen kapcsolatban áll egy külső terasszal.
A fő hálószobás lakosztály saját loggiával, terasszal és exkluzív fürdőszobával rendelkezik. Az egész lakosztály a pompát és a magánéletet közvetíti mindezt lenyűgöző kilátással a golfpályára.
A fő hálószobában van egy védett loggia, amely némi védett külső részt eredményez. A medence és a jakuzzi mellett található terület saját terasszal is rendelkezik. A fő hálószobát modern dizájn jellemzi, amit a csodálatos környezet körülölel.
A pályáról is látható, hogy a fából készült könnyű tető a villát nagyszerűnek és szerénynek tünteti fel. A medence egy alapzaton helyezkedik el, a pálya felett lebeg.
A szauna-wellness részleg a szabadba nyújt kilátást, miközben meghitt teret biztosít a kikapcsolódásnak.
A szauna-medence-jakuzzi összekapcsolása a wellness élmény teljes palettáját kínálja.


7 + 1 =
1 064 525 000 Ft
HTML PDF
Kód: 44065

Családi ház    Új építésű, Panorámás, Üzleti lehetőségek. Zala Springs Golf Resort luxus villák

Tulajdonságok

  • 3 üvegezésű ablakok
  • Bevásárló terület a közelben
  • Dupla garázs
  • Finn szauna
  • Golfpálya a közelben
  • Kiemelkedő minőség
  • Panorámás
  • Termál fürdő a közelben
  • Új építésű
  • Üzleti lehetőségek
  • Víz közeli

Közművek

  • Csatorna bekötve
  • Geotermikus fűtés
  • Vezetékes víz bekötve
  • Villany bekötve

Extrák

  • Egyéb parkoló
  • Garázs
  • Internet
  • Kábel TV
  • Klíma
  • Telefon

Hasonló ingatlanok ebben a kategóriában

A luxusvilla egy elbűvölő helyen található Vonyarcvashegyen, lenyűgöző panorámával a Balatonra. A modern és elegáns designnal rendelkező villa minden igényt kielégít.
1 145 500 000 Ft
Kód:33670
Hasznos alap:338 m2
Telekméret:1070 m2
Szobák:4
A luxusvilla egy elbűvölő helyen található Vonyarcvashegyen, lenyűgöző panorámával a Balatonra. A modern és elegáns designnal rendelkező villa minden igényt kielégít.
Bővebben
Felhasználási Feltételek  |  Adatvédelmi nyilatkozat



©2024 Copyright by
Moksaphoto