Exclusive Real Estate
Minőség és Kényelem
Belgium Deutsch English Español Finnish Français Magyarul Netherland Norsk Polski Sweden Русский Қазақша العربية 中國

Hévízt példaként állították a turizmus képviselői elé

Az est rendhagyó módon a szakma videó üzenetével indult. A Turizmus Kft. által készített film az ágazat jelentőségét és nehézségeit mutatta be. Hagyományos módon a gálán adták át a szakmai díjakat is, s a jelenlévőkhöz szóltak a szakági minisztériumok képviselő is;  többek között Német Lászlóné fejlesztési miniszter asszony, Csizmadia Norbert, az NGM turizmusért felelős államtitkára és a nemrég kinevezett helyettes államtitkár asszony, dr. Horváth Viktória is; utóbbi a turizmus magyarországi jelentőségéről és az abban rejlő lehetőségekről, a turizmusról mint fontos gazdasági kitörési pontról beszéltek. Valamennyi felszólaló az összefogás és a szakmaiság fontosságára hívta fel a figyelmet. 

 

 Az est végén - visszautalva az est során elhangzottakra - példaként emelték ki Hévíz turisztikában vállalt és eddig véghezvitt szerepét, eredményeit és a városban folyó munkát.

 

- Hévízen bebizonyították, hogy sikeres lehet egy vidéki repülőtér, ha az állam, az önkormányzat és a vállalkozó szféra is összefog a közös cél érdekében. A bővülő menetrendszerinti járatok a tágabb térségnek is új vendégkört tesznek elérhetővé – hangzott el többek között.

 

A gálán több település és cég önálló standdal is szerepelt, így Hévíz is bemutatta szolgáltatásait, valamint a Hévíz-Balaton Aiport repteret.

Felhasználási Feltételek  |  Adatvédelmi nyilatkozat©2023 Copyright by
Moksaphoto