Exclusive Real Estate
Minőség és Kényelem
Belgium Deutsch English Español Finnish Français Magyarul Netherland Norsk Polski Sweden Русский Қазақша العربية 中國

Moszkvai újságírók Hévízen

 

Papp Gábor, városunk polgármestere fogadta irodájában a moszkvai újságírókat, akik rövid bemutatkozás után kérdések özönével tájékozódtak Hévíz iránt.

- Az orosz vendégekkel kapcsolatban már komoly tapasztalataink vannak. Egy korábban megkezdett folyamat fontos állomása ez a mostani látogatás, hiszen két éve dolgozunk azon, hogy minél több orosz vendég érkezzen Hévízre. Személy szerint nekem is a legelső külföldi utam Moszkvába vezetett, hogy az orosz piacot felmérjem. Ez a gyors és hatékony kezdés már sok sikert hozott - mondta Papp Gábor. - Számos orosz vendég érkezik hozzánk és nyilatkozataikból kiderül, hogy elégedetten távoznak tőlünk. Vannak még közösen kiaknázandó lehetőségek, ehhez kérjük az újságírók közreműködését. Fontos lépés volt, hogy már  1,5 éve a város üzemelteti a Hévíz–Balaton repteret, ami nemcsak Hévízt, hanem egész Nyugat-Magyarországot szolgálja. A charterlánc bővítését folyamatosan támogatjuk, ebben nemcsak a város együttműködése szükséges, hanem a szállásadók pozitív hozzáállása is. A szolgáltatók különféle csomagokkal várják az ide látogatókat. - tette hozzá a polgármester.

 

 

Papp Gábor egy rövid imázs filmmel mutatta be a várost, majd elmondta, hogy Hévíz  Budapest után a leglátogatottabb település. Mindennek alapja a gyógy-tó és a gyógyászat.

 

 - Az itt élő emberek és dolgozók a szakmájukban magas színvonalat képviselnek, és nyelvi problémák sincsenek. A város is szervez orosz nyelvtanfolyamatokat és sok tolmács is segíti a munkánkat. A hévízi megjelenések: kiadványok, filmek, könyvek, a település honlapja is elérhetők orosz nyelven - válaszolt újságírói kérdésre.

 

 

A sajtótájékoztatón elhangzott még, hogy a sportolni vágyók professzionális szintű kiszolgálása is megoldott. Akár sportegyesületeket vagy szakosztályokat is tudnak fogadni, hiszen a sportfejlesztések, beruházások ezt már lehetővé teszik.  Hévíz egész évben látogatható, mindig ugyanolyan magas színvonalon szolgálja ki vendégeit.

 

Tóth András - Forrás

Felhasználási Feltételek  |  Adatvédelmi nyilatkozat©2023 Copyright by
Moksaphoto