Exclusive Real Estate
Minőség és Kényelem
Belgium Deutsch English Español Finnish Français Magyarul Netherland Norsk Polski Sweden Русский Қазақша العربية 中國

Újabb légijáratok Hévízre

A Magyar Turizmus Zrt. stratégiai partnerei, a Mutsch Ungarn Reisen és a PA Touristik charter járatainak számát és kapacitását már a korábbi években is emelték, 2014-ben pedig további piaci bővítést hajtanak végre.


Április közepétől már Svájcból, a bázel-mulhouse-freiburgi Euroairport-ról és a németországi Baden-Württemberg tartományban található Friedrichshafen repülőtérről is hetente indulnak charter járatok a sármelléki Hévíz-Balaton repülőtérre október végéig. Eddig Frankfurtból, Düsseldorfból, Hamburgból és Berlinből fogadtak repülőgépeket, ez a forgalom bővül most az új járatokkal.

A német, belga, svájci és elzászi utazók a nyugat-dunántúli és balatoni gyógyhelyeket a Hévíz-Balaton repülőtérre közlekedő közös járatokkal könnyen elérhetik. A csomagajánlatok versenyelőnyét azzal is kiegészítik, hogy mind a repülőjáratokhoz, mind a heti buszjáratokhoz háztól házig szállítást (Haustür abholung) is ajánlanak a vendégeknek. Ezt – az idősebb vendégek körében nagyon kedvelt – kényelmi szolgáltatást a konkurens országokban a szolgáltatók nem kínálják.

A Mutsch Ungarn Reisen üzleti partnereinek visszajelzései alapján megállapítható, hogy a nyugat-magyarországi régió könnyebb elérhetősége növeli a térség vonzerejét, ez a tendencia az elmúlt öt évben tovább erősödött. Ezt figyelembe véve az MT Zrt. az új járat népszerűsítése érdekében a dél-németországi, svájci és elzászi régiókban intenzívebb marketingtevékenységet kíván folytatni 2014-ben.

A Magyar Turizmus Zrt. 2011-ben fűzte szorosabbra kapcsolatát Németország egyik legjelentősebb, gyógy- és wellness turizmusra szakosodott nagyvállalatával, a PA Touristik-kal annak érdekében, hogy még több német vendéget csábítsanak a balatoni és a nyugat-magyarországi gyógyhelyekre és a Balatonra hazánk legfontosabb turisztikai küldőpiacáról, Németországból. Az együttműködés részeként az MT Zrt. és a PA Touristik számos nagyközönségi rendezvényen tájékoztatta és tájékoztatja az érdeklődőket a magyarországi egészségturisztikai kínálatról.

 

Felhasználási Feltételek  |  Adatvédelmi nyilatkozat©2023 Copyright by
Moksaphoto