Exclusive Real Estate
Minőség és Kényelem
Belgium Deutsch English Español Finnish Français Magyarul Netherland Norsk Polski Sweden Русский Қазақша العربية 中國

Megnyílt az idei repülési főszezon a Hévíz-Balaton Airporton

Megnyílt az idei repülési főszezon a Hévíz-Balaton Airporton a Lufthansa Regional Frankfurtból érkező Canadair Jet repülőgépének landolásával, amelynek fedélzetén 77 utas érkezett Magyarországra.
 
A sármelléki légi kikötőben tavalyi 33 ezer utas fordult meg, ezt a számot idén is tartani szeretnék, lehetőség szerint néhány ezerrel még növelnék is.

A repülési szezonban Frankfurt, Düsseldorf, Friedrichshafen, Basel, Zürich városokból fogadnak járatokat, s bár az oroszországi kül- és belpolitikai helyzet miatt az oroszok minden járatukat törölték, remény van arra, hogy hamarosan ismét fogadhatnak e területéről érkező gépeket is. Az idei év újdonsága a törökországi Antalyaba júniustól induló charterek, melyek máris igen kedvező foglaltságnak örvendenek.

A tervek szerint cseh és skandináv területekről is érkeznek gépek az airportra, s a közelmúltban Hévízen tartózkodó egyiptomi delegációval biztató tárgyalások indultak egyiptomi járatindításokról is, ezt azonban még hosszú tárgyalási fázis követi – jelezte.

 

Felhasználási Feltételek  |  Adatvédelmi nyilatkozat©2023 Copyright by
Moksaphoto