Exclusive Real Estate
Minőség és Kényelem
Belgium Deutsch English Español Finnish Français Magyarul Netherland Norsk Polski Sweden Русский Қазақша العربية 中國

Befektetési lehetőségekről is tájékozódtak az egyiptomiak

Sharm el sheik feltétlenül számít Hévíz gyógyturizmusban és gyógyászatban elért szakmai tapasztalataira és bízik abban, hogy a közeljövőben a város vezetését, valamint egy hévízi szakmai delegációt fogadhatnak városukban – mindezt Khaled Fouda, a Dél-Sínai tartomány kormányzója hangsúlyozta a közelmúltban Papp Gábor polgármesterrel folytatott tárgyalása során.

Az egyiptomi Dél-Sínai tartomány kormányzója, Khaled Fouda tábornok és üzletemberekből álló kísérete e héten Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes meghívására látogatott hazánkba.  

A vendégeket a budapesti  egyiptomi nagykövetségen gálavacsorán fogadták, melyen részt vett a magyarországi szaúdi, marokkói és kuvaiti és egyiptomi nagykövet, Rada Csaba külügyi képviselő és városunk részéről Papp Gábor polgármester és Kepli József János alpolgármester.

Hévíz jelenléte nem volt kérdés, hiszen a Sínai-félsziget legnagyobb városával, Sharm el seikh-kel Hévíz 2013-ban kötött testvérvárosi együttműködést, így városunk képviselőinek jelenlétét a tábornok a találkozón kiemelten fontosnak tartotta.

Khaled Fouda hangsúlyozta: Sharm el sheik a turizmusban szeretné lehetőségeit fejleszteni, melyben komoly segítséget várna Hévíztől.

A budapesti találkozót követően a küldöttségben részt vevő üzletemberek Hévízre is ellátogattak, hogy személyesen is képet kapjanak Hévízről, arról, hogy milyen lépéseket tett és tesz a város a turisztikai szerepkörének megtartása, fejlesztése érdekében, valamint tájékozódtak a város és környéke befektetési lehetőségeiről.

A delegációt a városházán Papp Gábor polgármester fogadta, aki prezentáció keretében mutatta be Hévízt, a térséget és annak turisztikai, gyógyászati, kulturális és egyéb szabadidős kínálatát, valamint befektetési lehetőségekről is tájékoztatást kaptak az üzletemberek. A megbeszélésen az Egyptair magyarországi vezetője is részt vett, akit a Hévíz-Balaton Airport cargo és charter lehetőségei érdekelték.   

Felhasználási Feltételek  |  Adatvédelmi nyilatkozat©2023 Copyright by
Moksaphoto