Exclusive Real Estate
Minőség és Kényelem
Belgium Deutsch English Español Finnish Français Magyarul Netherland Norsk Polski Sweden Русский Қазақша العربية 中國

XXII. Turisztikai Díjátadó Gála

A XXII. Turisztikai Díjátadó Gála és Évadnyitó Fogadáson mutatták be a Turizmus Kft. TOP 50 címet viselő kiadványát, mely a magyar turizmus ötven legbefolyásosabb emberét mutatja be, akik között helyet kapott Papp Gábor, Hévíz város polgármestere.
 
A gálán elhangzott: az exkluzív kiadvány azt az 50 szakembert mutatja be, akik a legnagyobb befolyással voltak Magyarország turizmusának 2013. évi alakulására.
 
A turizmust Magyarország mindenkori kormánya az egyik legjelentősebb húzóágazatként kezeli, az itt elért eredmények jelentősen függnek nemcsak a politikusoktól, de a hazai vagy nemzetközi vállalkozások vezetőitől, diplomatáktól, sőt a hazai szolgáltató szektor hétköznapi szereplőitől.
 
Az 50-es listát több, állandó paraméter összehasonlítása alapján állították fel. A kiadványt nem csupán turisztikai szakembereknek szánják, hanem mindazoknak, akik kíváncsiak arra, hogy kik járulnak hozzá, ahhoz a közel ezerötszáz milliárd forinthoz, ami az ország turizmusból származó bevétele.
 
A kiadvány objektivitását mutatja, hogy felvonultatja azokat a szereplőket is, akik negatív módon befolyásolták vagy éppen veszélyeztették a hazai turizmus alakulását, vagy éppen a turizmusból származó bevételek pozitív alakulását.
 
Hévíz mint a főváros utáni hazai második legnépszerűbb desztináció a maga egymillió nyolcvanezret meghaladó vendégéjszakájával, az ennek eléréséhez tett fejlesztéseivel és befejezett, vagy az elmúlt évben indított turisztikai beruházásaival, valamint a Hévíz-Balaton Airport „életre keltésével”, a minőségi fogadás feltételeinek megteremtésével vívta ki a szakemberek figyelmét.
 
Papp Gábor polgármesterként négy éve vezeti a közel 5000 lélekszámú Hévíz városát, családjának negyedik generációja él és dolgozik Hévízen, így elkötelezett lokálpatriótaként cselekszik a városért nemcsak vezetőként, de magánemberként is. Polgármesteri kinevezése után egyik legfontosabb célja az addig stagnáló vendégforgalom fellendítése volt. Ennek érdekében kezdett párbeszédet a turizmus szereplőivel, kezdett tárgyalásokat új külföldi piacok megszerzéséért, s tett komoly lépéseket az egységes városi arculat megteremtéséért.
 
Az általa felkarolt fejlesztési célok megvalósításának köszönhetően az csak elmúlt évben Hévíz több mint egymilliárd forint pályázati pénzt hívhatott le beruházások megvalósítására. A város további céljai között élményfürdő, kulturális és sport központ megvalósítása is szerepel.
Felhasználási Feltételek  |  Adatvédelmi nyilatkozat©2023 Copyright by
Moksaphoto