Exclusive Real Estate
Minőség és Kényelem
Belgium Deutsch English Español Finnish Français Magyarul Netherland Norsk Polski Sweden Русский Қазақша العربية 中國

Felhasználási Feltételek

Kérjük olvassa el figyelmesen ezt az írást mielőtt a weblapunkat használná. Abban az esetben ha az oldalamra lépett, ezzel automatikusan elfogadja az alább leírtakat. Ha nem ért ezzel egyet, akkor kérjük ne használja a weblapunkat.

Az Exclusive-Immo Kft. weboldalán található információkat mindenki a saját felelősségére használja. A Exclusive-Immo Kft. nem vállal semmilyen felelősséget azért a tartalomért ill. ezen tartalom bármilyen jellegű felhasználásáért, amit az oldalon talál. Ha valaki esetleg olyan kifogásolható anyagot látna itt, ami személyiségi jogokat sértene, azt kérjük jelezze felénk és azonnal eltávolítjuk.

Az ingatlan hirdetésében megjelenő leírás, információ az ingatlanról, ár, kizárólag az eladó által rendelkezésünkre bocsátott információkon alapulnak. Az adatok teljességéért, helyességéért és aktualitásáért nem vállalunk felelősséget. Az árváltozás és adatmódosítás jogát fenntartjuk! Tekintettel a jelenlegi nemzetközi valuta árfolyamok jelentős ingadozására ez igen gyorsan is változhat.

Az Exclusive-Immo Kft. weboldalán található tartalom, szöveges és képes anyagok a szerzői jog védelme alatt áll. Annak bármilyen formában történő másolása, sokszorosítása, egyéb felhasználása a Exclusive-Immo Kft. írásos engedélye nélkül szigorúan tilos és törvénybe ütközik, ennek megfelelően szankciókat vonhat maga után.

Felhasználási Feltételek  |  Adatvédelmi nyilatkozat©2024 Copyright by
Moksaphoto